BEL 070 - 887 33 03

Aanbouw

 

Laat DeltrapErnstBouw de aanbouw bij uw woning verzorgen. Met een aanbouw creëert u meer woonruimte en comfort. Wij verzorgen zowel de nieuwbouw als de verbouwing van een bestaande uitbouw. Onze vakmensen realiseren altijd een aanbouw op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor de plaatsing van een serre.

DeltrapErnstBouw is gevestigd aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Behalve in Den Haag verzorgen onze vakmensen ook de plaatsing van een uitbouw of serre in de nabije omgeving; bijvoorbeeld in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

aanbouw

 

Vakkundige constructie

Of u nu kiest voor nieuwbouw of de verbouwing van een bestaande aanbouw; bij DeltrapErnstBouw bent u altijd verzekerd van een vakkundige constructie. Wij plaatsen de aanbouw op een stevige fundering en bij de bouw maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Ook zorgt DeltrapErnstBouw ervoor dat de aanbouw perfect geïsoleerd is. Zo maken wij voor de ramen gebruik van hoogwaardig dubbel glas. Uiteraard is de uitbouw volledig op uw wensen af te stemmen.

 

Kies voor een serre

Waarom breidt u uw woning niet uit met een serre? Een serre is ideaal voor het Nederlandse klimaat. Op dagen dat het buiten koud is, maar de zon toch schijnt; kunt u heerlijk in uw serre zitten. DeltrapErnstBouw verzorgt een professionele constructie van uw serre. Wij zorgen voor een degelijke fundering en goede isolatie. Vanzelfsprekend laten wij de serre perfect aansluiten op de rest van uw woning.

 

Voor al uw bouwwerkzaamheden

DeltrapErnstBouw verzorgt niet alleen de constructie van een aanbouw of serre; ook voor tal van andere bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ons team van gekwalificeerde professionals voert alle nieuwbouw en vervangingsprojecten van begin tot eind uit. Wij verzorgen onder meer de plaatsing van sanitair, onderhoud en renovatie aan keukens en badkamers, timmerwerk, metselwerk, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en cv-installaties.

 

Neem contact met ons op

Laat DeltrapErnstBouw de plaatsing van uw aanbouw of serre verzorgen. Uiteraard nemen wij u tegelijkertijd ook graag andere bouwwerkzaamheden uit handen. Door meerdere werkzaamheden met elkaar te combineren bespaart u kosten en blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. Neem contact op met Deltrap Ernst Bouw en informeer naar de mogelijkheden met betrekking tot nieuwbouw en verbouwing. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 070 8873303. Of per e-mail: info@deltrap-ernst.nl.


Bel ons