BEL 070 - 887 33 03

Banken

 

Bij DeltrapErnstWonen in Den Haag kunt u terecht voor diverse banken van ons eigen merk ”Livi’s”. De functionele zitmeubels van Livi’s zijn erg comfortabel en uitermate duurzaam. Dankzij het tijdloze design zijn de banken geschikt voor elk interieur. Zitmeubilair van Livi’s zijn verkrijgbaar in leer en andere kwaliteit stoffen. Het is mogelijk om de bank aan te passen op uw persoonlijke wensen.

 

Functioneel karkas

Het houten karkas vormt de basis van de bank en draagt in belangrijke mate bij aan het zitcomfort. Bij Livi’s wordt veel aandacht besteed aan een goed ontworpen karkas. Het karkas heeft niet alleen invloed op het functionaliteit van de bank, maar draagt ook bij aan de kwaliteit en de duurzaamheid ervan.

 

Duurzaam schuim

Voor de banken van Livi’s wordt gebruik gemaakt van polyesterschuim. Doordat dit materiaal warmte isoleert en vochtdoorlatend is, kunt u comfortabel en zonder klam gevoel op de bank zitten. Door de samenstelling van het materiaal biedt polyesterschuim exact de juiste mix van stevigheid en zitcomfort.

 

Comfortabele bekleding

De meeste banken van Livi’s zijn voorzien van een leren bekleding. Leer heeft een robuuste en tijdloze uitstraling, maar voelt tegelijkertijd ook warm en comfortabel zacht aan. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een bank die met stof is bekleed.

banken

Bezoek onze showroom

Kom langs in de showroom van DeltrapErnstWonen om diverse modellen banken uit te proberen. U vindt onze winkel aan de Hellingsweg 276 in Den Haag. Ook vanuit Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft zijn wij eenvoudig bereikbaar.


Bel ons