BEL 070 - 887 33 03

Cv-installatie

 

De plaatsing van een cv-ketel is maatwerk. Laat uw cv-installatie uitvoeren door een erkende cv-installateur van DeltrapErnstBouw. Onze cv-monteurs staan garant voor een perfect eindresultaat en een uitstekende service. Wij houden altijd rekening met uw wensen en wij staan u graag bij met deskundig advies. Naast de juiste kennis heeft DeltrapErnstBouw ook alle gereedschappen in huis voor een succesvolle cv installatie.

De cv-installateurs van DeltrapErnstBouw zijn actief in Den Haag en omgeving. Wij plaatsen onder meer cv-ketels in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft; zowel bij bedrijven als bij particulieren.

 

cv

 

All-round klusbedrijf

Naast de plaatsing van cv-ketels verzorgt DeltrapErnstBouw ook tal van andere kluswerkzaamheden. Behalve cv-installateurs hebben wij ook andere vakmensen in dienst. U kunt DeltrapErnstBouw bijvoorbeeld inzetten voor de aanleg van en onderhoud aan badkamers en keukens, de aanleg van elektra, schilderwerkzaamheden, stucwerk, timmerwerkzaamheden en loodgieterswerk. Net als onze cv-monteurs werken al onze medewerkers snel en nauwkeurig. DeltrapErnstBouw staat altijd voor kwaliteit en vakmanschap.

 

Werkzaamheden met elkaar combineren

Wanneer u de plaatsing van uw cv installatie door DeltrapErnstBouw laat verzorgen, kunt u ervoor kiezen om tegelijkertijd andere kluswerkzaamheden uit te laten voeren. Misschien wilt u bijvoorbeeld al heel lang uw badkamer opknappen of is de binnenzijde van uw huis toe aan een schilderbeurt. Door meerdere klussen met elkaar te combineren blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. Als bijkomend voordeel bespaart u ook op de kosten. Desgewenst neemt DeltrapErnstBouw uw volledige woning onder handen.

 

Neem contact op met DeltrapErnstBouw

Wilt u een cv-ketel laten plaatsen door onze vakkundige cv-installateurs? Of wilt u DeltrapErnstBouw inzetten voor andere werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. DeltrapErnstBouw is bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@deltrap-ernst.nl. Ook voor al uw vragen over cv-installaties kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.


Bel ons