BEL 070 - 887 33 03

Duo shades

 

Met duo shades kiest u voor een unieke zonwering met een stijlvolle honingraat structuur. Dit dubbelwandige gordijn heeft een isolerende werking: in de winter wordt de warmte binnengehouden en in de zomer blijft het binnen lekker koel. Duo shades geven sfeer aan ieder interieur. Bij DeltrapErnstWonen kunt u terecht voor duo shades in verschillende modellen en afmetingen.

DeltrapErnstWonen is gevestigd aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Onze showroom is ook eenvoudig bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

Duo shades1

 

Gevarieerd aanbod duo shades

Duo shades zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten stoffen: van transparant tot lichtdoorlatend en van ondoorzichtig tot verduisterend. De verduisterende gordijnen houden ongewenst licht buiten en bieden een uitstekende privacy. Alle duo shades zijn eenvoudig te bedienen.

 

Specialist in zonwering

DeltrapErnstWonen is dé zonweringspecialist van Den Haag en omgeving. Naast duo shades kunt u bij ons terecht voor rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé en doupli gordijnen en standaardgordijnen. Voor al onze gordijnen geldt dat u kunt kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van kleuren en designs. Bij DeltrapErnstWonen vindt u altijd een zonwering die perfect bij uw interieur past.

 

Sfeervolle inrichting van uw hele huis

Bij DeltrapErnstWonen kunt u ook terecht voor allerlei andere interieurbenodigdheden. Zo bent u bij ons op het juiste adres voor een gevarieerd assortiment vloerbedekkingen; zoals tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, laminaat, parket en planken vloeren. DeltrapErnstWonen legt ook gietvloeren aan. In onze showroom vindt u eveneens een divers aanbod meubilair; waaronder banken, stoelen en tafels.

 

Loop binnen bij DeltrapErnstWonen

U kunt natuurlijk het beste zelf bepalen of duo shades bij uw interieur passen. Kom daarom een keer langs bij DeltrapErnstWonen. In onze showroom kunt u verschillende modellen en kleuren gordijnen met elkaar vergelijken. Uiteraard kunt u ook één van onze deskundige medewerkers om advies vragen.


Bel ons