BEL 070 - 887 33 03

Elektrische installatie

 

DeltrapErnstBouw biedt verschillende diensten aan op het gebied van elektra. Onze elektriciens kunnen al uw elektra aanleggen. Wij verzorgen het aanleggen van elektriciteit voor zowel bedrijven als particulieren. Als onderdeel van onze werkzaamheden kunnen wij ook een groepenkast aanleggen. Kies voor de expertise van DeltrapErnstBouw.

DeltrapErnstBouw verzorgt de aanleg van elektra in Den Haag en omgeving. Zo zijn onze gekwalificeerde elektriciens onder meer actief in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

elektro installatie

 

Elektra aanleggen

Onze elektriciens zorgen voor de aanleg en onderhoud van al uw elektra. Naast het aanleggen of vervangen van een groepenkast of het uitbreiden van de groepenkast met extra groepen, kunnen onze elektriciens eveneens lichtpunten verplaatsen en stopcontacten toevoegen. Heeft u een nieuwe woning of bedrijfsruimte? Dan kunt u onze elektriciens inhuren voor de aanleg van het complete elektriciteitsnetwerk.

 

Voor al uw bouwwerkzaamheden

Elektriciteit aanleggen is slechts één van de vele werkzaamheden waarvoor u DeltrapErnstBouw kunt inhuren. Naast het aanleggen van elektra verzorgen onze vakmensen werkzaamheden als het plaatsen en renoveren van badkamers en toiletten, de constructie van een uitbouw of serre, timmerwerkzaamheden, metselwerk, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en de plaatsing van en onderhoud aan cv-installatie. Wij zijn in staat om elk project van A tot Z uit te voeren.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Bij DeltrapErnstBouw bent u altijd verzekerd van kwaliteit en service. Niet alleen onze elektriciens, maar al onze professionals leveren vakwerk. Wanneer onze vakmensen uw elektra aanleggen, kunt u ervoor kiezen om tegelijkertijd andere werkzaamheden mee te pakken. Laat ons bijvoorbeeld noodzakelijke timmerwerkzaamheden uitvoeren. Hiermee bespaart u kosten en blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. DeltrapErnstBouw is van alle markten thuis: indien gewenst kunnen wij uw volledige huis onder handen nemen.

 

Afspraak maken

Wilt u de vakmensen van DeltrapErnstBouw inhuren voor het aanleggen van de elektra in uw woning of bedrijfspand; bijvoorbeeld voor de plaatsing van een groepenkast of voor andere werkzaamheden? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303 of per e-mail: info@deltrap-ernst.nl. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen over elektra of andere bouwwerkzaamheden. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.


Bel ons