BEL 070 - 887 33 03

Gietvloeren

 

Een gietvloer is een duurzame vloer met een strak uiterlijk. Dit type vloer is volledig naadloos, vloeistofdicht, stofvrij en slijtvast. Een gietvloer is gemaakt van polyurethaan of epoxy waardoor de vloer comfortabel, veerkrachtig en warm aanvoelt. DeltrapErnstWonen biedt de keuze uit verschillende kleuren gietvloeren. Wij zorgen altijd voor een professionele plaatsing van de vloer.

DeltrapErnstWonen legt gietvloeren aan in Den Haag en omringende plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft. Onze showroom is gevestigd aan de Hellingweg 276 in Den Haag.

 

Gietvloer

 

Vakkundige aanleg gietvloer

Voor een naadloos resultaat dient een gietvloer op professionele wijze aangelegd te worden. U kunt de vloer helemaal naar eigen wens samenstellen. U kunt kiezen uit alle mogelijke kleuren en het is zelfs mogelijk om een afbeelding in de vloer aan te brengen. DeltrapErnstWonen adviseert graag naar de mogelijkheden van moderne PU en epoxy gietvloeren.

 

Ook voor andere vloeren

Naast gietvloeren verzorgen wij ook de plaatsing van vrijwel alle andere mogelijke vloeren en vloerbedekkingen. Kom langs in onze showroom en maak kennis met ons uitgebreide assortiment tapijten, tapijttegels, karpetten, laminaat, parket en onze massief houten vloeren. In onze showroom kunt de verschillende materialen ervaren en diverse patronen en kleuren met elkaar vergelijken.

 

gietvloeren

 

Uw huis inrichten met Deltrap

Als u langskomt in onze showroom kunt u ook meteen ons assortiment stoelen, tafels en banken bekijken. Voor iedere inrichting heeft DeltrapErnstWonen bijpassende meubels in huis. U bent verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook voor gordijnen en zonwering bent u in onze winkel aan het juiste adres. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen, duo shades en plissé douplin. Desgewenst verzorgen onze vakmensen eveneens de montage.

 

Gietvloer laten aanleggen?

Wilt u een moderne gietvloer laten aanleggen of wilt u eerst wat meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan even langs bij DeltrapErnstWonen in Den Haag. In onze showroom kunt u gietvloeren en andere typen vloerbedekkingen met elkaar vergelijken. Ook kunt u onze vakkundige medewerkers om advies vragen. Wij staan u graag te woord. Bij DeltrapErnstWonen vindt u altijd de gietvloer die perfect bij uw interieurwensen past.


Bel ons