BEL 070 - 887 33 03

Gordijnen

 

Wat voor gordijnen u ook zoekt: bij DeltrapErnstWonen slaagt u altijd. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder meer gordijnen met enkele plooien, dubbele plooien, verduisterende en niet verduisterende gordijnen. Ook voor transparante gordijnen kunt u bij ons terecht. Linnen is dé trend van 2018. Naast effen stoffen bieden wij eveneens een gevarieerd aanbod prints. Afwerking is mogelijk met behulp van ringen of haken.

 

Kom langs in onze showroom

Bezoek de showroom van DeltrapErnstWonen aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Hier kunt u verschillende gordijnen met elkaar vergelijken. Misschien weet u al precies waar u naar op zoek bent of misschien wilt u zich juist oriënteren op de mogelijkheden. DeltrapErnstWonen heeft altijd de gordijnen in huis die perfect bij uw interieur passen.

 

11

 

Enkele of dubbele plooi

Voor elk type gordijnstof heeft u de keuze uit een enkele of een dubbele plooi. Hoewel voor een dubbele plooi meer stof nodig is, is het resultaat vooral bij hogere gordijnen stijlvoller. Een gordijn met een dubbele plooi hangt voller en geeft diepere plooien.

 

Verduisterend of transparant

Lichtinval heeft grote invloed op de sfeer in huis of op kantoor. Bij DeltrapErnstWonen kunt u terecht voor alle typen binnen zonwering, van compleet verduisterend tot transparant. Voor de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen de beste keus; hiermee voorkomt u dat u in de zomermaanden te vroeg wakker wordt. Vooral voor mensen met onregelmatige diensten of nachtdiensten zijn verduisterende gordijnen onmisbaar.

 

gordijnen

 

Advies van onze interieur stylisten

Onze interieur stylisten staan voor u klaar. Wij adviseren graag welk type gordijn het beste bij uw interieur en uw wensen past. In ons assortiment vindt u onder meer gordijnen met een klassieke of juist een moderne uitstraling. Uiteraard heeft ook de kleur of de print van de gordijnen veel invloed op de sfeer in uw woning of uw kantoorruimte. Wij kunnen u nóg beter adviseren wanneer u foto’s van uw interieur meeneemt.

 

Kom de nieuwste modellen bekijken

Ons assortiment binnen zonwering wordt voortdurend aangevuld en vernieuwd. Voor 2017-2018 is linnen de laatste trend. Bij DeltrapErnstWonen kunt u dan ook terecht voor een gevarieerd assortiment linnen stoffen afgewerkt met ringen of haken. Graag tot ziens in onze showroom!


Bel ons