BEL 070 - 887 33 03

Houten vloer

 

Voor een betaalbare houten vloer van topkwaliteit moet u bij DeltrapErnstWonen zijn. Een houten vloer geeft een bijzonder sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Bij ons kunt u terecht voor vloeren van verschillende houtsoorten, waaronder eikenhout en tropisch hardhout in verschillende afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een massief houten vloer, een visgraatvloer of lamelparket: DeltrapErnstWonen heeft altijd de vloer in huis die past bij uw wensen.

 

Uw expert in houten vloeren

Met DeltrapErnstWonen kiest u voor dé expert op het gebied van houten vloeren in verschillende afwerkingen. Bezoek onze showroom aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de vloer. Wij leggen niet alleen vloeren in Den Haag, maar ook in omringende plaatsten als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

houten vloer

 

Altijd een passende vloer

Het type vloer dat u kiest heeft grote invloed op de sfeer van uw interieur. Een een vloer van eikenhout of tropisch hardhout geeft een bijzonder sfeervolle, klassieke uitstraling. Massief houten vloeren gaan jarenlang mee, maar ook visgraatvloeren en lamelparket hebben een lange levensduur. Parket is gladder dan een houten vloer van planken en wordt meestal afgewerkt met een glanzend oppervlak.

 

Andere soorten vloerbedekking

Naast houten vloeren in verschillende afwerkingen kunt u bij DeltrapErnstWonen ook terecht voor tal van andere soorten vloeren. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment tapijten, tapijt tegels, marmoleum, vinyl, laminaat en pvc-vloeren. Onze vakmensen zorgen altijd voor een professionele aanleg van uw vloer. Wij verzorgen eveneens de aanleg van gietvloeren. Wij nemen u graag al het werk uit handen.

 

houten vloeren

 

Uw interieurspecialist

DeltrapErnstWonen biedt naast een uitgebreid assortiment vloeren ook andere interieurbenodigdheden. Zo vindt u in onze showroom bijvoorbeeld allerlei typen zonwering en gordijnen, waaronder lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen en standaardgordijnen in uiteenlopende designs.  Desgewenst maken wij uw zonwering op maat. Verder kunt u in onze winkel terecht voor meubilair als tafels, stoelen en banken. DeltrapErnstWonen biedt altijd kwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Onze showroom bezoeken

Bent u al eens langs geweest in onze showroom? Hier kunt de verschillende houten vloeren in ons assortiment eenvoudig met elkaar vergelijken. Ervaar het verschil tussen onze eikenhouten en tropisch hardhouten vloeren en maak kennis met onze klassieke visgraatvloeren en lamelparket. Onze medewerkers staan voor u klaar om al u vragen te beantwoorden.


Bel ons