BEL 070 - 887 33 03

Karpetten

 

DeltrapErnstWonen biedt een groot en gevarieerd assortiment karpetten; waaronder wollen en design karpetten. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod Lifestyle collectie carpetten. Voor de afwerking van de karpetten kunt u kiezen voor festonneren, banderen of geen afwerking.

U vindt DeltrapErnstWonen aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Ook vanuit omringende plaatsten als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft staat u zo bij ons binnen.

 

karpetten

 

Veel soorten karpetten

Bij DeltrapErnstWonen kunt u kiezen uit allerlei soorten karpetten: van modern tot klassiek. Wij hebben een groot aanbod design karpetten, waaronder karpetten van de Lifestyle collectie. Met een karpet haalt u sfeer in huis. Een karpet biedt warmte,comfort en heeft een geluidsdempende werking. Naast rechthoekige karpetten verkopen wij ook vierkante en ronde exemplaren. Onze karpetten zijn vervaardigd van verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wollen karpetten, maar ook voor sisal, kokos of synthetische materialen.

 

Perfecte afwerking

Voor de afwerking van karpetten kunt u kiezen festonneren en banderen. Geen afwerking is natuurlijk ook mogelijk. Bij festonneren wordt het karpet machinaal omzoomd. Voor de rand heeft u de keuze tussen een bijpassende of een contrasterende kleur. Bij banderen wordt het karpet omzoomd met een band van katoen, vlas of leer in een bijpassende of juist contrasterende kleur. Hiermee krijgt het karpet authentiek uiterlijk.

 

karpetten

 

Voor al uw interieurwensen

Naast vloerkleden kunt u bij DeltrapErnstWonen ook terecht voor tal van andere interieurbenodigdheden. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment gordijnen; waaronder vouwgordijnen, rolgordijnen en plissé douplin. Ook kunt u bij on terecht voor houten en aluminium jaloezieën. In ons assortiment vloeren en vloerbedekking vindt u tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, laminaat, parket en planken vloeren. Ook verzorgen wij de aanleg van gietvloeren. Voor meubilair bent u bij DeltrapErnstWonen eveneens op het juiste adres.

 

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een stijlvol karpet of andere interieurbenodigdheden? Wilt u inspiratie opdoen of producten met elkaar vergelijken? Kom dan een keer langs in de  tijdelijke showroom van DeltrapErnstWonen aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Uiteraard kunt u met al uw vragen terecht bij onze deskundige medewerkers. Wij staan u graag te woord.

 

 


Bel ons