BEL 070 - 887 33 03

Keuken installatie

 

DeltrapErnstBouw biedt professionele keuken installatie in Den Haag en omstreken. Onze vakmensen zijn in staat om uw keuken van A tot Z te installeren. Wij zorgen ervoor dat alles perfect op zijn plaats valt en de keuken keurig wordt afgewerkt. DeltrapErnstBouw verzorgt eveneens de plaatsing van inbouwapparatuur. De vakmensen van DeltrapErnstBouw installeren onder meer keukens in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

Wij leveren altijd vakwerk

Wanneer u de keuken van uw dromen heeft gevonden en samengesteld is het van groot belang dat de keuken goed geïnstalleerd wordt. DeltrapErnstBouw staat altijd garant voor een nauwkeurige keuken installatie. Hiervoor hebben wij de kennis, ervaring én gereedschappen in huis. Wij zorgen ook voor een goede en veilige aansluiting van gas, elektra, water en de afvoer.

 

keuken11

 

Inbouwapparatuur plaatsen

Uiteraard verzorgt DeltrapErnstBouw ook de aansluiting van inbouwapparatuur, waaronder koelvriescombinaties, ovens, magnetrons en vaatwasmachines. In woningen met weinig ruimte kan eventueel ook de wasmachine in de keuken geplaatst worden. Ook als u geen compleet nieuwe keuken laat installeren, maar alleen nieuwe inbouwapparatuur wilt laten plaatsen kunnen wij u van dienst zijn.

 

Vloerbedekking keuken

De vloer in uw keuken heeft grote invloed op de algehele uitstraling. Als u uw keuken installatie laat verzorgen door DeltrapErnstBouw bieden wij eveneens de mogelijkheid om een nieuwe vloerbedekking te plaatsten. Wij leggen onder meer vinyl en PVC-vloeren. In onze showroom aan de Hellingweg 276 in Den Haag kunt u verschillende soorten vloerbedekking met elkaar vergelijken.

 

Schilder- en timmerwerk

Ook eventuele schilder- en timmerwerkzaamheden tijdens de keuken installatie zijn bij DeltrapErnstWonen in goede handen. Onze vakmensen verzorgen desgewenst ook metselwerk, stucwerk, loodgieterswerk en cv-installatie. U kunt de installatie van uw keuken combineren met andere werkzaamheden in huis. DeltrapErnstWonen werkt altijd snel, professioneel en met oog voor detail.

 

Afspraak keuken installatie

Wilt u een afspraak maken om uw keuken en diverse inbouwapparatuur te installeren? Maak dan een afspraak met DeltrapErnstWonen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303 en per e-mail: info@deltrap-ernst.nl. Ook bij vragen kunt u ons bellen: onze medewerkers staan u graag te woord.

 

 


Bel ons