BEL 070 - 887 33 03

Loodgieterswerk

 

De loodgieters van DeltrapErnstBouw staan voor u klaar voor de aanleg van en onderhoud aan sanitair en keukens. Onze vakmensen kunnen u verder bijstaan bij de aanleg en het verhelpen van problemen bij waterleidingen, riolering, gasleidingen en verwarmingssystemen. DeltrapErnstBouw heeft niet alleen kennis, maar ook de juiste gereedschappen in huis.

De loodgieters van DeltrapErnstBouw kunnen voor u een leiding aanleggen of andere werkzaamheden verrichten in Den Haag en omstreken. Onze loodgieters zijn bijvoorbeeld actief in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft. Tot onze vaste klantenkring behoren zowel particulieren als bedrijven.

 

Loodgieterswerk

 

Professionele loodgieters

Wanneer u ervoor kiest om aanleg en onderhoud aan sanitair en keukens te laten verzorgen door de loodgieters van DeltrapErnstBouw, dan kiest u voor vakmanschap en een uitstekende service. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies op het gebied van loodgieterswerk. Bij DeltrapErnstBouw bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Vanzelfsprekend houden wij altijd rekening met uw wensen.

 

Ook voor andere klussen

DeltrapErnstBouw verzorgt niet alleen de aanleg van sanitair, badkamers en andere loodgieterswerkzaamheden als een leiding aanleggen: u kunt bij ons terecht voor vrijwel elke klus. Zo kunt u onze vakkundige medewerkers bijvoorbeeld ook inzetten voor de aanleg van elektra, schilderwerkzaamheden en timmerwerkzaamheden. Net als onze loodgieters werken al onze medewerkers snel en nauwkeurig.

 

Combineer verschillende werkzaamheden

Omdat DeltrapErnstBouw een allround klusbedrijf is, kunt u meerdere werkzaamheden met elkaar combineren. Wanneer u uw sanitair of keuken door onze loodgieters onder handen laat nemen, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om tegelijkertijd de rest van uw huis te laten schilderen. Door meerdere klussen met elkaar te combineren bespaart u kosten en blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. DeltrapErnstBouw biedt zelfs de mogelijkheid om uw volledige woning te voorzien van een make-over.

 

Contact opnemen met Deltrap Ernst Bouw

Wilt u onze professionele loodgieters inzetten voor werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand? Neem dan even contact op met DeltrapErnstBouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303. U kunt eventueel ook een e-mail sturen naar: info@deltrap-ernst.nl. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening of wanneer u meer informatie wilt hebben over onze dienstverlening. Wij staan u graag te woord.


Bel ons