BEL 070 - 887 33 03

Metselwerk

 

Voor het metselen van een aanbouw of andere metselwerkzaamheden, bent u bij DeltrapErnstBouw op het juiste adres. Onze metselaars leveren altijd vakwerk. Wij houden rekening met uw wensen en wij staan garant voor een nauwkeurige afwerking. DeltrapErnstBouw verzorgt topkwaliteit metselwerk voor een scherpe prijs.

DeltrapErnstBouw is gevestigd aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Onze metselaars verrichten hun werkzaamheden eveneens in de nabije omgeving. Wij metselen bijvoorbeeld ook uw aanbouw in omringende plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

metselwerk

 

Metselen en meer

Naast vakkundige metselaars heeft DeltrapErnstBouw nog veel meer professionals in dienst. Onze vakmensen zijn in staat om uiteenlopende werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand uit te voeren. U kunt DeltrapErnstBouw bijvoorbeeld inzetten voor onderhoud en reparaties aan uw badkamer of keuken, de aanleg van elektra, de bouw van een serre, timmerwerkzaamheden, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en en de plaatsing van en onderhoud aan cv-installatie.

 

Kies voor kwaliteit

Wanneer u DeltrapErnstBouw inzet voor het metselen van een aanbouw of één van onze andere werkzaamheden bent u altijd verzekerd van een op maat afgeleverd eindproduct. Tot in de kleinste details houden wij rekening met uw wensen. Omdat DeltrapErnstBouw naast metselwerkzaamheden ook tal van andere aannemersactiviteiten uitvoert, kunt u meerdere werkzaamheden met elkaar combineren. U bespaart hier niet alleen kosten mee, u beperkt eveneens de overlast tot een relatief korte periode. Indien gewenst neemt DeltrapErnstBouw uw complete woning of bedrijfspand onder handen.


Bel ons