BEL 070 - 887 33 03

Onderhoud en renovatie

 

DeltrapErnstBouw is uw partner bij uitstek voor onderhoud en renovatie. Of het nu gaat om klein onderhoud of een volledige renovatie: onze vakmensen nemen u al het werk uit handen. U kunt DeltrapErnstBouw onder meer inzetten voor onderhoud en renovatie van uw badkamer en keuken. Wij leveren maatwerk voor een bijzonder scherpe prijs.

Onze vaklieden zijn echter ook actief in de nabije omgeving. Wij verzorgen ook klein onderhoud en volledige renovaties in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

renovatie en onderhoud

 

Volledige renovatie van uw keuken

Wanneer u uw keuken volledig onder handen wilt nemen, bent u bij DeltrapErnstBouw op het juiste adres. Onze vakmensen zijn in staat alle werkzaamheden van A tot Z uit handen te nemen; waaronder het ophangen van de keukenkastjes, de plaatsing van het werkblad en de aansluiting van de apparatuur. Vanzelfsprekend houden wij bij de plaatsing van de keuken rekening met uw wensen en zorgen wij voor een nauwkeurige afwerking.

 

Onderhoud aan de badkamer

DeltrapErnstBouw zorgt ook voor klein onderhoud en volledige renovatie van badkamers. Wij plaatsen de douchecabine, de wasbak en de toiletpot. Ook betegelen wij de vloer en de wand en indien gewenst plaatsen wij een luchtafvoersysteem. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen. Ook bij renovaties van badkamers geldt dat wij tot in de details rekening houden met uw wensen.

 

All-round aannemersbedrijf

Onderhoud en renovatie van badkamers en keukens vormt slechts een deel ons totale dienstenpakket. Wij verzorgen ook volledige renovaties en klein onderhoud aan andere delen van uw woning of bedrijfspand. Zo kunt u DeltrapErnstBouw bijvoorbeeld inzetten voor de constructie van een uitbouw of serre, de aanleg van elektra, timmerwerkzaamheden, metselwerk, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en en de plaatsing van en onderhoud aan cv-installatie.

 

Combineer verschillende werkzaamheden

Omdat DeltrapErnstBouw van alle marken thuis is, kunt u verschillende werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand eenvoudig met elkaar combineren. Hiermee beperkt u de overlast tot een relatief korte periode en bespaart u op de kosten.

 

Wilt u een afspraak maken?

Wanneer u een afspraak wilt maken voor een volledige renovatie of klein onderhoud aan uw badkamer of keuken, kunt u contact opnemen met DeltrapErnstBouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303 of per e-mail: info@deltrap-ernst.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook met vragen bij ons terecht. Wij staan u graag te woord.


Bel ons