BEL 070 - 887 33 03

DeltrapErnst

 

DeltrapErnstBouw voor al uw bouw of verbouw plannen in en om uw huis of gebouw. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel de  zakelijke als particulieren markt. Wij bouwen met een enthousiast team van gekwalificeerde professionals. Door de vele jaren aan ervaring in huis hebben wij veel gezien en gedaan en niets is ons dan ook te gek. Wij nemen projecten aan en voeren deze uit van A tot Z. In dit proces denken wij met u mee, geven advies en desgewenst gaan wij opzoek naar de producten die u wenst in o.a. badkamer, keuken of toilet.

Bij de bouw maken wij alleen gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en dat is terug te zien in het eindresultaat. Wij streven er naar om in klassieke panden de oude details te behouden of zo nodig terug te brengen De werkzaamheden die wij uitvoeren lopen uiteen van klein onderhoud tot maatwerk, van aan- en nieuwbouw tot een volledige renovatie. Welke plannen u ook heeft wij weten er wel raad mee.


DeltrapErnstWonen is dé particuliere en zakelijke interieur stylist van Den Haag en omstreken. In onze showroom vindt u alles voor een perfect aangekleed interieur in iedere gewenste stijl. U kunt onder meer bij ons terecht voor vloerbedekkingen, gordijnen, zonweringen, meubilair en een gevarieerd aanbod woonaccessoires. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs. Als professioneel interieur en kantoor stylisten adviseren wij u graag.

Vooral als u regelmatig klanten over de vloer krijgt, is een stijlvolle inrichting van uw kantoor erg belangrijk. U geeft uw bedrijf hiermee een professionele uitstraling en een prettig ingericht kantoor komt de werksfeer ten goede. Deltrap Ernst Wonen heeft alles in huis om uw kantoorruimte van top tot teen aan te kleden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor kantoormeubilair, vloerbedekking en lamellen.


Bel ons