BEL 070 - 887 33 03

Plissé en doupli

 

Bent u op zoek naar iets anders? Kies dan voor plissé en doupli gordijnen. Deze unieke binnen zonweringen komen in diverse topdown modellen en verschillende kleuren. Dit type gordijn is eenvoudig in gebruik, bijzonder sfeervol en geschikt voor grote ramen, dakramen, serres en afwijkende raamvormen. DeltrapErnstWonen maakt uw plissé en doupli gordijnen desgewenst op maat.

Kom langs bij DeltrapErnstWonen om ons complete assortiment plissé en doupli gordijnen te bekijken. U vindt onze showroom aan de Hellingweg 276 in Den Haag. Wij zijn ook eenvoudig bereikbaar vanuit Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

112

 

Wat zijn plissé en doupli gordijnen?

Plissé gordijnen bestaan uit één groot stuk stof. Door de plooien in de stof is het mogelijk om het gordijn te verstellen. Plissé gordijnen bestaan uit één laag stof. Plissé doupli gordijnen bestaan uit twee lagen en zijn herkenbaar aan een dubbel zigzagpatroon en een honingraatstructuur. Dankzij de twee lagen van de doupli gordijnen ziet u geen gaatjes door de stof lopen. Bij verduisterende varianten is er geen lichtinval.

 

Uw specialist in zonwering

Plissé en doupli gordijnen vormen slechts een greep uit ons volledige aanbod gordijnen en zonweringen. In het assortiment van DeltrapErnstWonen vindt u ook rolgordijnen, vouwgordijnen en standaardgordijnen. U kunt altijd kiezen uit verschillende kleuren en designs. Voor ieder interieur hebben wij een passende zonwering in huis.

 

plissé en doupli

 

Alles voor uw interieur

Bij DeltrapErnstWonen vindt u naast gordijnen nog veel meer hoge kwaliteit en scherp geprijsde interieurbenodigdheden. Zo bieden wij een zeer uitgebreid aanbod vloerbedekkingen; waaronder tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, laminaat, parket en planken vloeren. Onze vakmensen leggen eveneens gietvloeren aan. Ook voor meubilair als tafels, stoelen en banken bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kom langs bij DeltrapErnstWonen

Bezoek onze showroom in Den Haag om onze plissé en doupli gordijnen met eigen ogen te bekijken. Zo kunt u het beste bepalen welke van deze unieke zonweringen het beste bij uw interieur en wensen op het gebied van zonwering past. Ook kunt u verschillende kleuren en designs met elkaar vergelijken. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van zonwering en interieur.


Bel ons