BEL 070 - 887 33 03

Sanitair

 

Wordt het hoog tijd voor een nieuwe badkamer? DeltrapErnstBouw is uw specialist op het gebied van sanitair. Wij verzorgen de bouw en renovatie van complete badkamers; inclusief douche cabines, wastafels en toiletten. Onze vakmensen leveren kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs.

Wij verzorgen eveneens de bouw en renovatie van badkamers in omringende plaatsten als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

sanitair

 

Voor complete badkamers

Of u nu alleen een nieuwe douche cabine wilt plaatsen of meteen de complete badkamer onder handen wilt nemen, inclusief wastafels en toiletten; DeltrapErnstBouw zorgt altijd voor een professionele uitvoering. Ervaar het comfort van een nieuwe badkamer. Onze vakmensen stemmen nieuwe badkamers altijd volledig af op uw wensen en wij staan u graag bij met professioneel advies.

 

Bouwwerkzaamheden van A tot Z

Naast de bouw en renovatie van badkamers en toiletten verzorgt DeltrapErnstBouw nog veel meer werkzaamheden. Onze gekwalificeerde vakmensen voeren elk project van begin tot eind uit. Zo kan DeltrapErnstBouw de constructie van een aanbouw of serre verzorgen. Ook verzorgen wij timmerwerk, metselwerk, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en cv-installatie.

 

Wij leveren altijd vakwerk

DeltrapErnstBouw heeft veel ervaring in huis op het gebied van bouwwerkzaamheden. Wilt u bij de renovatie van uw badkamer bijvoorbeeld een nieuwe muur plaatsen of een extra radiator? Geen enkel probleem: als klusbedrijf is DeltrapErnstBouw van alle markten thuis. Wij leveren een badkamer af waarvan u vele jaren met plezier gebruik van kunt maken. Kies voor kwaliteit en vakmanschap: kies voor DeltrapErnstBouw.

 

Maak direct een afspraak

Wilt u DeltrapErnstBouw de plaatsing of de renovatie van uw badkamer laten verzorgen? Of wilt u dat wij alleen de toiletten, douche cabines en wastafels onder handen nemen? Neem dan even contact met ons op. Door meerdere bouwprojecten in huis met elkaar te combineren beperkt u de overlast tot een relatief korte periode. Daarnaast bespaart u ook aanzienlijk in de kosten. DeltrapErnstBouw is bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303 of per e-mail: info@deltrap-ernst.nl. Uiteraard kunt u ook voor al uw vragen bij ons terecht. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

 


Bel ons