BEL 070 - 887 33 03

Schilderwerk

 

Voor al uw schilderwerk kunt u terecht bij DeltrapErnstBouw: onze vakmensen schilderen zowel binnen huis als buiten huis, zowel deuren als kozijnen. De schilders van DeltrapErnstBouw leveren altijd een nauwkeurig afgewerkt eindresultaat voor een scherpe prijs. U bent verzekerd van kwaliteit en een prettige service.

DeltrapErnstBouw is gevestigd in Den Haag, maar wij verzorgen ook binnen en buiten huis schilderwerk in omringende plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

schilderwerk

 

Buiten huis

Een mooi geschilderd huis of bedrijfspand draagt niet alleen bij aan een mooie uitstraling, goed schilderwerk buiten huis, ook van deuren en kozijnen, is van groot belang om de kwaliteit van het hout op orde te houden. Schilderwerk beschermt hout en stucwerk tegen vocht. Het is van belang om uw woning of bedrijfspand eens in de vijf jaar te voorzien van nieuwe verf.

 

Binnen huis

Onder schilderwerk binnen huis vallen muren, plafonds, vloeren en trappen. Uiteraard schilderen wij ook deuren en kozijnen aan de binnenzijde. Door binnen huis te schilderen beschermt u uw woning tegen condens. Daarnaast gaat schilderwerk slijtage tegen: bijvoorbeeld van een houten trap of vloer. Wij raden aan om uw huis elke zeven jaar aan de binnenzijde te schilderen.

 

Kies voor vakmanschap

Schilderen is niet zo eenvoudig als het lijkt: een goede schilder heeft veel kennis en ervaring. De schilders van DeltrapErnstBouw weten precies welke verfsoorten en verftechnieken nodig zijn voor een bepaalde klus. Onze schilders werken snel en nauwkeurig; tot in de lastigste details. Elke klus wordt grondig voorbereid door het oppervlak te schuren of te ontvetten.

 

Voor al uw klussen

DeltrapErnstBouw verzorgt niet alleen schilderwerk binnen en buiten huis: u kunt ook bij ons terecht voor tal van andere klussen aan uw huis of bedrijfspand. U kunt onze vakmensen bijvoorbeeld inzetten voor de aanleg van elektra, onderhoud aan uw badkamer of keuken, timmerwerkzaamheden, stucwerk, loodgieterswerk en en de plaatsing van en onderhoud aan cv-installatie. Door verschillende klussen met elkaar te combineren kunt u flink besparen op de kosten en blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. DeltrapErnstBouw kan uw complete woning of bedrijfspand onder handen nemen.

 

Schilderafspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor schilderwerk aan uw woning, binnen of buiten huis? Wilt u uw deuren en kozijnen laten schilderen? Of zijn er andere werkzaamheden waarvoor u DeltrapErnstBouw wilt inzetten? Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 070 8873303 of via e-mail: info@deltrap-ernst.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen wanneer u vragen heeft.


Bel ons