BEL 070 - 887 33 03

Stucwerk

 

Laat het stucwerk van uw wanden, plafond en badkamers verzorgen door de professionele stukadoors van DeltrapErnstBouw. Bij stucwerken is een zorgvuldige uitvoering van groot belang. De vakmensen van DeltrapErnstBouw verzorgen alle voorkomende stucwerken. Wanneer uw wanden zijn voorzien van stucwerk zijn deze vervolgens gereed om te sausen of te behangen.

DeltrapErnstBouw verzorgt stucwerk in Den Haag en omgeving. Onze stucadoors zijn onder meer actief in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft. Tot onze uitgebreide klantenkring behoren zowel particulieren als bedrijven.

 

stucwerk

 

Alle soorten stucwerken

De stukadoors van DeltrapErnstBouw verzorgen alle voorkomende stucwerken. Wij adviseren u graag welk stucwerk het beste bij uw situatie past. U kunt onder meer bij ons terecht voor spack spuiten, sausklaar stucwerk, behangklaar stucwerk, het stucen van plafonds en stucwerk in badkamers. Ook voor de laatste trends op het gebied van stucwerken bent u bij DeltrapErnstBouw op het juiste adres: zo verzorgen wij bijvoorbeeld de trendy betonlook voor badkamers. Voor welke stucwerken u ook kiest: bij ons bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

 

All-round klusspecialist

Wanneer u kiest voor DeltrapErnstBouw, dan kiest u voor een allround klusspecialist. Het stucen van wanden, plafonds en badkamers is slechts één van de vele klussen waarvoor u onze vakmensen kunt inhuren. Andere werkzaamheden waarvoor u ons kunt inzetten zijn bijvoorbeeld: sausen en andere schilderwerkzaamheden, de aanleg van elektra, onderhoud en renovatie aan badkamers en keukens, timmerwerkzaamheden, loodgieterswerk en de plaatsing van en onderhoud aan cv-installaties.

 

Wij leveren altijd kwaliteit

Voor welke werkzaamheden u ons ook inhuurt, u bent altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze vakmensen werken snel en uiterst nauwkeurig. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw wensen. Omdat DeltrapErnstBouw naast stucwerken ook tal van andere werkzaamheden uitvoert, kunt u ervoor kiezen om verschillende werkzaamheden met elkaar te combineren: bijvoorbeeld stucwerk in combinatie met sausen. Hiermee bespaart u op de kosten en blijft de overlast beperkt tot een relatief korte periode. DeltrapErnstBouw neemt, indien gewenst, uw volledige woning of bedrijfspand onder handen.

 

Meteen een afspraak maken

Wil u gebruik maken van onze diensten op het gebied van stucwerken of één van onze andere specialiteiten? Neem dan meteen even contact op met DeltrapErnstBouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 8873303 of via e-mail: info@deltrap-ernst.nl.


Bel ons