BEL 070 - 887 33 03

Timmerwerk

 

Wilt u houtwerk herstellen of meubels op maat laten maken? Dan bent u bij DeltrapErnstBouw op het juiste adres. Onze vakmensen verzorgen timmerwerk en uiteenlopende werkzaamheden aan houtwerk. Kies voor kwaliteit en vakmanschap: kies voor DeltrapErnstBouw.

Onze timmerlieden zijn echter ook actief in de nabije omgeving. Wij verzorgen onder meer timmerwerkzaamheden in Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

timmerwerk

 

Voor al uw timmerwerkzaamheden

DeltrapErnstBouw voert alle mogelijke timmerwerkzaamheden uit. Hierbij houden wij vanzelfsprekend rekening met uw wensen. Naast het vervaardigen van meubels op maat verzorgen wij onder meer gevelbetimmering, het vervangen van houten kozijnen en het afhangen van ramen en deuren. Wij herstellen eveneens verrot houtwerk. Voor alle timmerwerkzaamheden maakt DeltrapErnstBouw gebruik van hoge kwaliteit houtmaterialen.

 

Specialist in bouwwerkzaamheden

DeltrapErnstBouw verzorgt naast timmerwerk ook tal van andere bouwwerkzaamheden. Zo kunt u onze vakmensen bijvoorbeeld inhuren voor het plaatsen en renoveren van badkamers en toiletten, de aanleg van elektra, de constructie van een uitbouw of serre, metselwerk, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en onderhoud aan of de plaatsing van een cv-installatie. Wat uw wensen ook zijn: DeltrapErnstBouw is in staat om de werkzaamheden van A tot Z uit te voeren.

 

Wij staan voor kwaliteit

Of u DeltrapErnstBouw nu inhuurt voor het herstellen van houtwerk, het maken van meubels op maat of andere werkzaamheden; u bent altijd verzekerd van een uitstekend resultaat en een persoonlijke service. Omdat DeltrapErnstBouw naast timmerwerk nog tal van andere bouw- en renovatiewerkzaamheden uitvoert, kunt u ervoor kiezen om verschillende werkzaamheden met elkaar te combineren. U bespaart hiermee kosten en de overlast wordt beperkt tot een relatief korte periode. Indien gewenst nemen wij uw hele huis onder handen.

 

Maak direct een afspraak

Wilt u uw timmerwerkzaamheden laten uitvoeren door onze vakmensen? Wilt u deze werkzaamheden combineren met andere klussen aan uw woning of bedrijfspand? Maak dan vandaag nog een afspraak bij DeltrapErnstBouw. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 070 887330. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@deltrap-ernst.nl. Wanneer u vragen heeft over onze werkzaamheden kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. De medewerkers van DeltrapErnstBouw staan u graag te woord.


Bel ons