BEL 070 - 887 33 03

Vinyl vloer

 

Bij DeltrapErnstWonen in Den Haag bent u op het juiste adres voor een uitgebreid assortiment vloeren vinyl. U kunt kiezen uit verschillende designs en verschillende kleuren effen vloeren. Vinyl is makkelijk te onderhouden, geluiddempend en hygiënisch. Daarnaast heeft een vinylvloer een isolerende werking. DeltrapErnstWonen zorgt voor een vakkundige aanleg van de vloer.

 

Specialist in vinylvloeren

DeltrapErnstWonen heeft altijd een vinyl vloer in huis die past bij uw wensen. Kom langs in onze showroom aan de Hellingweg 276 in Den Haag en vergelijk verschillende designs en effen kleuren vloeren. Onze vakmensen leggen niet alleen vinylvloeren in Den Haag, maar wij zijn ook actief in omringende plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

 

Vinyl vloer

 

Voordelen van vinyl

Vinyl is een voordelige en zeer gebruiksvriendelijke vloerbedekking die dankzij verschillende designs in vrijwel elk interieur past. U kunt bijvoorbeeld voor een patroon kiezen van tegels, hout, parket of een effen design in een specifieke kleur. Er is altijd een ontwerp dan aansluit bij uw smaak. Vinyl is bijzonder eenvoudig schoon te houden: u kunt de vloer gewoon dweilen. Verder is vinyl isolerend en geluiddempend.

 

Thuis in vloeren

DeltrapErnstWonen heeft naast vinyl nog veel meer  vloerbedekkingen in huis. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor tapijt, tapijttegels en karpetten; maar in ons assortiment vindt u ook houten vloeren, parket, marmoleum, laminaat en pvc-vloeren. DeltrapErnstWonen zorgt ook voor een professionele aanleg van gietvloeren. In onze showroom leggen wij u graag uit welke typen vloerbedekking geluidsdempend, isolerend en/of makkelijk te onderhouden zijn.

 

vinyl3-1024x81911

 

Alles voor uw interieur

Met DeltrapErnstWonen kunt u uw hele huis inrichten. Naast vloeren bieden wij bijvoorbeeld een zeer uitgebreid assortiment gordijnen en zonwering. U kunt onder meer bij ons terecht voor rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen en plissé douplin. Wij maken ook zonweringen op maat. In onze showroom kunt u een groot aanbod tafels, stoelen, banken en ander meubilair bekijken. Bij DeltrapErnstWonen verkopen wij alleen hoge kwaliteit producten, altijd voor een bijzonder scherpe prijs.

 

Welkom in onze showroom

Kom langs in de showroom van DeltrapErnstWonen en vergelijk onze vinylvloeren met andere typen vloerbedekking. Maak uw keuze uit verschillende designs of effen kleuren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaald product? Spreek dan één van onze medewerkers aan: wij staan u graag te woord.

 

 


Bel ons