Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Interieur

  Alles op het gebied van interieur vindt u bij DeltrapErnstWonen. U kunt onder meer bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod meubels als banken, stoelen en tafels. Wat de stijl van uw interieur ook is: DeltrapErnstWonen heeft de meubelen die erbij passen. U bent altijd verzekerd van hoge kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs.

  DeltrapErnstWonen is gevestigd aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Niet alleen vanuit Den Haag, maar ook van plaatsen in de nabije omgeving staat u zo bij ons binnen. Zo zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

  interieur verzorging

  Meubels in verschillende stijlen

  Banken, stoelen en tafels bepalen in belangrijke mate de sfeer in uw woning. Het is belangrijk om uw meubelen goed op elkaar af te stemmen. Uiteraard is ook het comfort erg belangrijk. Het beste kunt u banken en stoelen een keertje uit komen proberen in onze showroom. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies met betrekking tot meubels.

  Richt uw hele huis in

  Behalve voor meubelen kunt u bij DeltrapErnstWonen terecht voor nog veel meer interieurbenodigdheden. In onze winkel kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten gordijnen; waaronder rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé douplin. Verder bieden wij en groot assortiment houten en aluminium jaloezieën.

  interieur verzorging

  Vloerenspecialist

  Bij DeltrapErnstWonen bent u eveneens op het juiste adres voor vloeren. Wij leveren vloerbedekking als tapijt en tapijttegels. Ook vindt u in ons assortiment een groot aanbod parket, plankenvloeren, marmoleum, vinyl, laminaat, en PVC-vloeren. DeltrapErnstWonen kan al deze verschillende soorten vloeren voor u plaatsten. Ook verzorgen wij de aanleg van gietvloeren. Onze vakmensen nemen u al het werk uit handen.

  Karpetten

  Met karpetten brengt u extra sfeer in huis. Een karpet is comfortabel, biedt warmte en heeft een geluiddempende werking. Wij bieden karpetten met verschillende soorten afwerkingen, zoals gefestonneerde en gebandeerde karpetten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een karpet zonder afwerking.

  77