Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Rolgordijnen

   

  DeltrapErnstWonen biedt een gevarieerd assortiment rolgordijnen. Bij ons kunt u terecht voor diverse hoogwaardige gordijnen in verschillende designs. Of u nu op zoek bent naar een transparant of verduisterend gordijn: wij hebben altijd een rolgordijn in huis dat perfect bij uw interieur past. Wij verkopen eveneens rolgordijnen voor dakramen.

  U vindt DeltrapErnstWonen aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. U kunt onze showroom ook eenvoudig bereiken vanuit nabijgelegen plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

   

  111

   

  Rolgordijnen op maat

  Bij DeltrapErnstWonen kunt u terecht voor rolgordijnen in diverse lengte- en breedtematen. Ook maken wij rolgordijnen op maat. Zit de maat die u zoekt er niet tussen? Dan korten wij een bestaand rolgordijn graag voor u in. Verder heeft u een keuze uit transparante of verduisterende gordijnen en een gevarieerd aanbod stoffen en designs. Al onze rolgordijnen zijn eenvoudig op te hangen.

   

  Alle soorten gordijnen

  Rolgordijnen zijn perfect te combineren met overgordijnen. Hiermee creëert u de lichtinval en sfeer die past bij de inrichting van uw huis. Bij DeltrapErnstWonen kunt u terecht voor alle typen gordijnen in verschillende designs. Naast standaardgordijnen vindt u in ons assortiment ook vouwgordijnen en plissé-douplin. Kom langs om ons complete aanbod binnenzonwering te bekijken.

   

  rolgordijnen

   

  Voor een compleet interieur

  Naast hoogwaardige gordijnen biedt DeltrapErnstWonen nog veel meer kwaliteitsproducten voor de inrichting van uw huis. Op het gebied van vloerbedekking kunt kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, laminaat, parket en planken vloeren. Ook leggen wij gietvloeren aan en vindt u in onze winkel een uitgebreid assortiment karpetten. Verder kunt u bij ons terecht voor meubilair als banken, tafels en stoelen. Bij DeltrapErnstWonen bent u altijd verzekerd van absolute topkwaliteit voor een scherpe prijs.

   

  Bezoek onze showroom

  Wanneer u verschillende soorten rolgordijnen met elkaar wilt vergelijken kunt u het beste even langskomen in onze showroom. In onze winkel kunt u verschillende designs bekijken en het verschil in lichtinval ervaren tussen transparante en verduisterende rolgordijnen. De medewerkers van DeltrapErnstWonen beantwoorden graag al uw vragen. Tot snel in onze showroom in Den Haag!