Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Vouwgordijnen

   

  DeltrapErnstWonen biedt een groot assortiment vouwgordijnen op maat in verschillende designs. Vouwgordijnen bieden privacy en laten tegelijkertijd toch zonlicht binnen. U brengt op eenvoudige wijze sfeer in huis door te spelen met de lichtinval. U kunt kiezen uit transparante of semi-verduisterende gordijnen. In ons assortiment vindt u eveneens vouwgordijnen met elektrische bediening.

  DeltrapErnstWonen is gevestigd aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Onze winkel is ook makkelijk bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

   

  113

   

  Gordijnen en zonwering

  Naast vouwgordijnen kunt u bij DeltrapErnstWonen ook terecht voor andere soorten gordijnen en zonwering. In ons assortiment vindt u onder meer rolgordijnen, plissé-douplin en standaardgordijnen in verschillende designs. Met de binnenzonwering van DeltrapErnstWonen creëert u altijd de gewenste lichtinval. Wij staan u graag bij met advies op het gebied van binnenzonwering.

   

  Maak uw interieur compleet

  DeltrapErnstWonen biedt nog veel meer moois voor de inrichting van uw huis. Wij leveren altijd kwaliteit voor een bijzonder scherpe prijs. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor vloerbedekking als tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, laminaat, parket en planken vloeren. Wij leggen eveneens gietvloeren aan. In onze winkel vindt u eveneens een groot aanbod meubilair, zoals tafels, stoelen en banken.

   

  vouwgordijnen

   

  Kom langs in onze winkel

  Om ons aanbod vouwgordijnen en andere zonwering voor binnen te bekijken kunt u het beste even langs komen in onze showroom aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. U kunt verschillende designs met elkaar vergelijken. Ook kunt u het verschil zien tussen transparante en semi-verduisterende gordijnen. Uiteraard beantwoorden onze deskundige medewerkers graag al uw vragen op het gebied van vouwgordijnen. Tot snel in onze winkel!