Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Jaloezieën & Shutters

   

  Jaloezieën en shutters houden zonlicht tegen en voorkomt inkijk. Bij DeltrapErnstWonen kunt u terecht voor zowel houten als aluminium jaloezieën. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te houden. Naast houten en aluminium jaloezieën kunt u bij DeltrapErnstWonen ook terecht voor stijlvolle shutters. DeltrapErnstWonen kan de binnen zonwering eventueel ook voor u plaatsen.

  Het adres van DeltrapErnstWonen is: Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Ook vanuit omringende plaatsten als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft is onze winkel eenvoudig bereikbaar.

   

  1

   

  Hout of aluminium

  Met houten jaloezieën kiest u voor een warme uitstraling. Aluminium jaloezieën passen beter bij een modern interieur. Alle jaloezieën zijn eenvoudig in gebruik. U kunt de hoeveelheid zonlicht die naar binnen schijnt eenvoudig reguleren. Aluminium jaloezieën zijn over het algemeen iets goedkoper dan houten jaloezieën. Onze jaloezieën zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

   

  Shutters

  In de zomer functioneren shutters als zonwering en in de winter houden ze de warmte in huis. Shutters zijn bijzonder sfeervol. U plaatst de shutters aan de binnenzijde van het raamkozijn of of de muur. Shutters zijn voorzien van verstelbare lamellen.

   

  jaloezieën

   

  Alles voor uw interieur

  Bij DeltrapErnstWonen kunt u naast binnen zonwering kunt ook terecht voor tal van andere interieurbenodigdheden. Wij bieden onder meer een groot assortiment gordijnen: onder meer vouwgordijnen, rolgordijnen en plissé douplin. Op het gebied van vloerbedekking verkopen wij tapijt, tapijttegels, vinyl, marmoleum, laminaat, parket en planken vloeren. Wij verzorgen eveneens de aanleg van gietvloeren. Ook voor sfeervolle karpetten bent u in onze winkel op het juiste adres. Verder vindt u in onze showroom meubilair als banken, tafels en stoelen. Met DeltrapErnstWonen kunt u uw hele huis inrichten.

   

  Bezoek onze showroom

  Bent u op zoek naar jaloezieën of shutters? Wilt u inspiratie opdoen of producten met elkaar vergelijken? Kom dan een keer langs in de showroom van DeltrapErnstWonen aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Uiteraard kunt u met al uw vragen terecht bij onze deskundige medewerkers. Wij staan u graag te woord.