Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Lampen

   

  DeltrapErnstWonen biedt een uitgebreid assortiment lampen van Tolhuijs en Silhouet Lighting. Beide merken kenmerken zich door een modern design en producten van hoge kwaliteit. Lampen van Tolhuijs en Silhouet Lighting zijn daarnaast bijzonder duurzaam. Kom langs bij DeltrapErnstWonen in Den Haag om deze bijzondere Dutch Design lampen te bekijken.

   

  Tolhuijs lampen

  Met Tolhuijs kiest u voor een uniek lampenmerk. De lampen van Tolhuijs zijn vervaardigd door middel van upcycling en diverse doe-het-zelf technieken. Hierdoor zijn de lampen van dit merk bijzonder duurzaam. De lamp “SPOOL – The Original” wordt bijvoorbeeld vervaardigd van overgebleven elementen van lasmachines.

   

  lamp1

   

  Silhouet Lighting

  De lampen van dit merk kenmerken zich door subtiele en ongecompliceerde ontwerpen. De lampen hebben een modern design: simpel en puur, zowel qua vorm als qua afwerking. Silhouet Lighting is een creatie van de Nederlandse designer Jeroen Oeloff. Door gebruik te maken van originele materialen en kleuren wordt bijzonder sfeervolle verlichting gecreëerd.

   

  De Silhouet-collectie

  Alle lampen van Silhouet Lighting zijn handgemaakt. De Silhouet-collectie bestaat uit meer dan 25 lampen. Voor de lampen worden duurzame materialen gebruikt als staal, koper en messing. De lampen zijn met de hand en door middel van natuurlijke processen afgewerkt. Hierdoor is elke lamp uniek.

   

  Tolhuijs en Silhouet Lighting lampen

   

  Bezoek onze showroom

  In de showroom van DeltrapErnstWonen kunt u ons uitgebreide assortiment Dutch Design lampen van Tolhuijs en Silhouet Lighting bekijken. U vindt onze winkel aan Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Wij zijn ook makkelijk bereikbaar vanuit Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.