Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Woon accessoires

   

  Deltrap Ernst Wonen biedt een uitgebreid assortiment woon accessoires. In onze winkel kunt u onder meer terecht voor kussens, poefen, vloerkleden en verschillende soorten decoratie om uw woning aan te kleden. Wij bieden accessoires en woondecoratie voor ieder interieur: van klassiek tot modern.

  U vindt Deltrap Ernst Wonen aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Ook vanuit omringende plaatsten als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft is onze winkel eenvoudig te bereiken.

   

  decoratie

   

  Voor een aangekleed interieur

  Het zijn de details die uw interieur compleet maken. Met stijlvolle kussens op de bank, een bijpassende poef en een sfeervol vloerkleed wordt uw huis meteen een stuk levendiger. Bij Deltrap Ernst Wonen kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit woon accessoires en woondecoratie voor een bijzonder scherpe prijs. Kom langs in onze winkel om het volledige aanbod te bekijken.

   

  Uw interieurspecialist

  Naast woon accessoires en woondecoratie kunt u bij Deltrap Ernst Wonen natuurlijk ook terecht voor stijlvol meubilair; waaronder banken, stoelen en tafels. Voor elke interieurstijl hebben wij passende meubelen in huis. Ook hier geldt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. In onze showroom kunt u alle meubelen uitproberen. Onze medewerkers adviseren u graag welke kussens, poefen en vloerkleden het beste bij het meubilair van uw voorkeur passen.

   

  decoratie

   

  Gordijnen en jaloezieën

  Ook gordijnen en jaloezieën hebben veel invloed op de sfeer van uw interieur. Met gordijnen en jaloezieën bepaalt u de lichtinval en voorkomt u inkijk. Op het gebied van gordijnen kunt u bij ons terecht voor rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé douplin. Deltrap Ernst Wonen biedt zowel houten als aluminium jaloezieën; beiden zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk te reinigen. Ook voor stijlvolle shutters kun u bij ons terecht.

   

  Vloerbedekking

  Deltrap Ernst Wonen is eveneens uw specialist op het gebied van vloeren en vloerbedekking. In ons assortiment hebben wij onder meer tapijten, tapijttegels, parket, plankenvloeren, marmoleum, vinyl, laminaat, en PVC-vloeren. Indien gewenst verzorgen wij ook de plaatsing van de vloer of vloerbedekking. Onze vakmensen leggen ook gietvloeren aan. Wij nemen u graag al het werk uit handen.

   

  24