Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Marmoleum

   

  Met marmoleum kiest u voor een perfect alternatief voor een gietvloer. Een marmoleum vloer is makkelijk in onderhoud, slijtvast en geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Bij DeltrapErnstWonen in Den Haag kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment marmoleum vloeren van diverse topmerken. Onze vakmensen zorgen voor een professionele aanleg van de vloer.

   

  Bezoek onze showroom

  DeltrapErnstWonen is gevestigd aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. In onze showroom kunt u verschillende vloeren met elkaar vergelijken en uitproberen. DeltrapErnstWonen is ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwaliteit voor een uitstekende prijs.

   

  marmoleum1

   

  Kies ook voor marmoleum

  De vloer is slijtvast omdat het design door de hele vloer doorloopt: krasjes zijn hierdoor bijna niet te zien. Vlekken en strepen zijn eenvoudig te verwijderen door de vloer te polijsten. Dit type vloer is onder meer bijzonder geschikt voor kantoren en bedrijfsruimten. Marmoleum is volledig vervaardigd van natuurlijke materialen, waardoor de vloer ook geheel biologisch afbreekbaar is.

   

  Vakkundige aanleg vloer

  DeltrapErnstWonen zorgt voor een professionele plaatsing van de marmoleum vloer. Het leggen van dit type vloer vraagt om kennis en ervaring. Nauwkeurigheid en een goede egalisatie zijn van groot belang bij de aanleg van de vloer. Marmoleum is geschikt voor vloerverwarming en desgewenst leggen wij deze ook aan.

   

  marmoleum11

   

  Uw specialist in vloeren

  Behalve voor marmoleum kunt u bij DeltrapErnstWonen ook terecht voor andere soorten vloeren. Zo leggen wij gietvloeren aan en kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende soorten vloerbedekking; waaronder tapijt, vinyl, linoleum, parket, houten vloeren en laminaat. Indien u nog twijfelt tussen verschillende soorten vloerbedekking kunt u het beste even langskomen in onze showroom.

   

  Loop binnen in onze showroom

  In onze showroom kunt u verschillende marmoleum vloeren met elkaar vergelijken. Ook kunt u marmoleum vloeren vergelijken met andere slijtvaste en makkelijk te onderhouden vloerbedekkingen. De medewerkers van DeltrapErnstWonen beantwoorden graag al uw vragen over deze en andere soorten vloerbedekking. Graag tot ziens in onze tijdelijke showroom aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag.