Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  PVC-vloeren

   

  Een PVC-vloer heeft een hoge slijtageweerstand en is geschikt voor elke kamer, ook voor badkamers. Dit type vloerbedekking is leverbaar in verschillende kleuren en patronen. Bij DeltrapErnstWonen kunt u kiezen uit een ruim assortiment PVC-vloeren: u bent altijd verzekerd van duurzame kwaliteit voor een lage prijs. Onze vakmensen zorgen voor een professionele plaatsing van de vloer.

  DeltrapErnstWonen is gevestigd aan de aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Wij leggen niet alleen PVC-vloeren in Den Haag, maar ook in omringende plaatsen als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

   

  Voordelen van PVC

  PVC is een dun en soepel materiaal. De vloer wordt meestal in stroken geleverd. Deze stroken zijn eenvoudig naast elkaar te plaatsen op de vloer: u kunt dit zelf doen of deze klus uitbesteden aan onze vakmensen. Door de hoge slijtageweerstand is een PVC-vloer geschikt voor vrijwel elke ruimte, ook voor de badkamer. De vloeren zijn leverbaar een verschillende kleuren en patronen. Voor elk interieur heeft DeltrapErnstWonen een passende PVC-vloer in huis.

   

   

  pvc-vloeren

   

  Expert in vloeren

  Bij DeltrapErnstWonen bent u altijd op het juiste adres voor deskundig advies op het gebied van vloeren. Naast PVC-vloeren in verschillende kleuren en patronen kunt u ook bij ons terecht voor andere typen vloeren, waaronder tapijten, laminaat, hopen vloeren en parket. Wij leggen eveneens gietvloeren aan. Voor deze vloeren geldt dat u een duurzaam product in huis haalt voor een lage prijs.

   

  Richt uw hele huis in

  Met alleen een vloer is uw huis natuurlijk niet ingericht. In de showroom van DeltrapErnstWonen kunt u ook een keuze maken uit een groot aanbod banken, tafels, stoelen en ander meubilair. Heeft u al wat voor de ramen hangen? Wij bieden eveneens een groot assortiment gordijnen en zonwering voor een lage prijs.

   

  Bekijk het zelf in onze showroom

  Kom langs in onze showroom in Den Haag om verschillende kleuren en designs PVC-vloeren met elkaar te vergelijken. Wij informeren u ook graag welke andere soorten vloerbedekking bij uw wensen passen. Bij vragen kunt u altijd terecht bij één van onze professionele medewerkers. Graag tot ziens bij DeltrapErnstWonen!