Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Vloeren

  LaminaatBij Deltrap Ernst Wonen kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod van vloerbedekking. In ons assortiment hebben wij onder andere tapijt, tapijt tegels, parket, planken vloeren, marmoleum, vinyl, laminaat en pvc. Ook voor een gietvloer bent u bij ons op het juiste adres. U kunt Deltrap Ernst ook inzetten om de vloer aan te leggen. Wij nemen u graag al het werk uit handen.

   

  Deltrap Ernst Wonen is gevestigd aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Ook vanuit omringende plaatsten als Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft is onze winkel makkelijk te bereiken.

   

  Vloerbedekking

  Naar welke vloerbedekking u ook op zoek bent; bij Deltrap Ernst Wonen slaagt u altijd. In onze showroom kunt u verschillende soorten tapijt met elkaar vergelijken. Ook bieden wij een groot aanbod tapijt tegels.
  Tapijt tegels vormen een uitstekend alternatief voor tapijt. Tapijt tegels
  zijn eenvoudig te reinigen en makkelijk te vervangen.deltrap vloeren

   

  Parket

  Ook voor parket en planken vloeren bent u bij Deltrap Ernst Wonen op het juiste adres. Met parket of een planken vloer kiest u voor een hoge kwaliteit vloer met een klassieke uitstraling. Parket bestaat uit stroken hout van minimaal 6 millimeter dik en kan in verschillende patronen gelegd worden. Parket is gladder dan een plankenvloer en wordt in de meeste gevallen met een glanzend oppervlak afgewerkt.

   

  GietvloerGietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor een duurzame vloer met een strak uiterlijk. Een gietvloer bestaat uit polyurethaan; dit materiaal doet de vloer comfortabel, veerkrachtig en warm aanvoelen. Een gietvloer heeft geen naden, is vloeistofdicht, slijtvast en stofvrij. Bij Deltrap Ernst Wonen kunt u kiezen uit verschillende kleuren gietvloeren en wij leggen de vloer eveneens voor u aan.

   

  Marmoleum

  Marmoleum is een harde vloerbedekking met een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen.
  Marmoleum is hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

  Vinyl vloeren

  Vinyl

  Ook vinyl is makkelijk schoon te houden. U heeft een grote keuze aan designs en kleuren; bijvoorbeeld voor vinyl met een planken-, tegel- of parketpatroon. Kies voor het ontwerp dat perfect aansluit bij uw interieur.

   

  Laminaat

  Laminaat is eenvoudig aan te leggen. U kunt kiezen voor verschillende patronen; bijvoorbeeld eikenhout of leisteen. Met laminaat brengt u door middel van een voordelige oplossing veel stijl in uw huis.

   

  PVC-vloerPvc vloeren

  Als vloerbedekking is PVC bijzonder geschikt. PVC is dun en soepel als zeil en kan bedrukt worden met allerlei patronen. Een PVC-vloer wordt meestal in stroken geleverd. Deze stroken kunt u eenvoudig naast elkaar te plaatsen op de vloer.

   

  Kom langs bij Deltrap Ernst Wonen

  Wilt u verschillende soorten vloerbedekking met elkaar vergelijken? Kom dan even langs in onze winkel aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Ook voor gordijnen, jaloezieën, karpetten en nog veel meer interieuroplossingen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staat u graag bij met deskundig advies.