Logo Deltrap Ernst Wonen

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag direct en persoonlijk verder! Je kunt onze bezoeken, bellen ( 070 887 33 03 ) of mailtje hieronder versturen.

  Laminaat

   

  Kom langs bij DeltrapErnstWonen in Den Haag en maak kennis met ons uitgebreide assortiment laminaat. Bij ons kunt u terecht voor laminaat in verschillende designs, waaronder eiken en walnoot. Uiteraard heeft u ook de keuze uit verschillende maten. Laminaat is onderhoudsvrij en bijzonder slijtvast. DeltrapErnstWonen biedt de mogelijkheid om de vloer op vakkundige wijze voor u te leggen.

  U vindt DeltrapErnstWonen aan de Laan van Waalhaven 251 in Den Haag. Onze showroom is ook goed bereikbaar vanuit onder andere Wassenaar, Rijswijk, Voorburg, Poeldijk, Wateringen en Delft.

   

  100

   

  Voordelig laminaat

  Laminaat is een voordelige, maar toch stijlvolle vloerbedekking. Met verschillende designs als eiken en walnoot, krijgt uw interieur een klassieke uitstraling. In tegenstelling tot andere soorten vloerbedekking is laminaat onderhoudsvrij en slijtvast. U kunt het laminaat eenvoudig zelf leggen, maar u kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan de vakmensen van DeltrapErnstWonen.

   

  Specialist in vloeren

  Behalve voor laminaat kunt u bij DeltrapErnstWonen ook terecht voor allerlei andere soorten vloerbedekking. Uiteraard bieden wij een gevarieerd assortiment tapijten, tapijtgels en karpetten. In plaats van laminaat kunt u ook kiezen voor een echte eiken of walnoothouten vloer of een parketvloer. Ook kunt u kiezen voor marmoleum, PVC-vloeren of een gietvloer. DeltrapErnstWonen zorgt altijd voor een professionele plaatsing van ieder type vloer.

   

  laminaat

   

  Maak uw interieur compleet

  Bij DeltrapErnstWonen vindt u alles voor de inrichting van uw huis. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Naast vloeren vindt u in onze showroom bijvoorbeeld ook banken, stoelen, tafels en ander meubilair. Bent u op zoek naar gordijnen of zonwering? Ook dan bent u bij DeltrapErnstWonen op het juiste adres. In onze winkel kunt u onder meer lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé douplin met elkaar vergelijken.

   

  Bezoek onze winkel

  Wanneer u twijfelt tussen aantal soorten vloerbedekking of wanneer u verschillende designs met elkaar wilt vergelijken, dan kunt u het beste even langskomen in onze showroom in Den Haag. Onze medewerkers beantwoorden ook graag al uw vragen over laminaat. Tot snel in onze winkel!